Забраненото шоу на Димитър Рачков продължава да провокира възмущението на зрителите.

...
Забраненото шоу на Димитър Рачков продължава да провокира възмущението на зрителите.
Коментари Харесай

И Нели Рангелова скочи на Рачков

Забраненото шоу на Димитър Рачков продължава да предизвика възмущението на зрителите. Своето отрицание изрази и Нели Рангелова. " Рачков, мене ме е позор! А теб? ", съобщи естрадната звезда след следващия епизод на шоуто, в който тематиката бе " За и срещу силикона ".

Пред столичен ежедневник певицата изясни, че няма нищо срещу Димитър Рачков като артист, само че сюжетът бил несъответствуващ. " Не може един сериозен и виновен човек да прави челна стойка с изкуствени гърди. Първото момиче гостенка, която беше шокираща (Адриана, известна като българското Барби) въобще цялата заигравка с имплантите беше несъответствуваща. Нека не забравяме че импланти поставят и хора след интервенция от рак на гърдата. Там нещата са доста персонални и да се майтапят с такива тематики ми пристигна допълнително. Всеки може да прави каквото реши и каквито желае корекции по себе си,но се обърна прекомерно внимание ", споделя Нели.

Рангелова бе подкрепена и от други известни персони, които без терзание показаха отрицателно мнение в мрежата. " Просто това е алчността на Магърдич. Направи две излъчвания в едно. Човек би трябвало да има възприятие за мярка. Или изплашен от измененията гледа да изкара още едни пари ", разяснява певицата народен представител Нона Йотова, която има остаряла омраза с Маги Халваджиян. Миналата година " Като две капки вода "  бе санкционирано по сигнал на Йотова. Самата тя бе участник в същия формат преди години. Певицата Мариана Попова, шоуменът Венци Мартинов, водещият Милен Топалов поддържаха думите на Нели. Българското Барби Андреа показа, че присъединяване й в шоуто не било толкоз скандално и не трябва да се разяснява толкоз отрицателно.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР